COMUNICAT DE PRESA

 Incepand cu luna septembrie 2016, operatorul de transport S.C. TROLEIBUZUL S.A. executa programul de transport conform contractului de delegare de gestiune a transportului public prin concesiune, contract incheiat cu A.D.I. URBTRANS.

Deoarece acest program este o proiectie noua s-au mai intampinat si unele sincope in realizarea lui, insa la cererea U.A.T.-urilor (Comunitatilor Locale) membre ale A.D.I. URBTRANS la programul initial au mai intervenit modificari ceea ce a dus la armonizarea cu cerintele sus-mentionate.

Programul, cat si modificarile aparute pe parcurs, sunt efectuate de catre A.D.I. URBTRANS iar S.C. TROLEIBUZUL S.A. in calitate de operator este obligat sa execute intocmai.

Astfel, pe noul program de transport, ce se executa pe raza tuturor U.A.T. –urilor membre ale A.D.I. URBTRANS (Consiliul Judetean Neamt, Municipiul Piatra-Neamt, Garcina, Alexandru Cel Bun, Dumbrava Rosie, Savinesti, Roznov) operatorul S.C. TROLEIBUZUL S.A. pune la dispozitia calatorilor mijloace de transport moderne, care sunt din fabricatie pentru transport persoane (si nu transformate din transport marfa in transport persoane), respectand toate prevederile legale in vigoare.

Transportul este monitorizat video prin dotarea mijloacelor de transport cu camere video on-line ce functioneaza prin cartele SIM ce apartin unui operator de telefonie mobila, neefectuand alte cheltuieli sau dotari suplimentare.

In concluzie S.C. TROLEIBUZUL S.A. isi da tot interesul pentru cresterea gradului de satisfactie a calatorilor, prin confortul oferit si prin asigurarea sigurantei acestora.

                                                                                                                                    CONDUCEREA